Tervetuloa Villa
Kanttorilaan

Villa Kanttorila

Villa Kanttorilan viimeistellyt ja vastikään remontoidut valoisat tilat tarjoavat upeat
puitteet ja ovat parhaimmillaan 10–50 hengen juhlissa ja tapahtumissa. Tilat soveltuvat
enimmillään 60 hengen tilaisuuksiin – Villa Kanttorila on ainutlaatuinen juhlatila Lopen
kirkonmäen sydämessä, kauniissa kulttuurihistoriallisessa maisemassa.

Saapuminen ja pysäköinti

Villa Kanttorilan välittömässä läheisyydessä on runsaasti paikoitustilaa ajoneuvoille. Pysäköinti Villa Kanttorilan pihassa ei ole mahdollista, lukuunottamatta invapysäköintiä yhdelle ajoneuvolle. Autot on mahdollista jättää Lopen kirkon ylä- tai alaparkkipaikoille tai Villa Kanttorilan alapuolella sijaitsevalle autojen kääntöpaikalle. Siunauskappelista tullessa autot kannattaa jättää virastotalon parkkipaikalle.

Sisääntulo

Sisäänkäynnissä kaiteet, mutta useampia porrasaskelmia. Tarvittaessa laitamme invaluiskat sivuovelle (käytettävissä avustajan kanssa) pyörätuolivieraita varten. Eteisestä kahdet paripeiliovet johdattavat tulijat suoraan eteiseen.

Eteinen

Tilava ja iso eteinen sisältää runsaasti naulakkotilaa sekä säilytystilan kengille ja hatuille. Istuinpaikka kenkien vaihtoon sekä iso eteispeili.

Pianohuone + takkahuone

Yhtenäisissä tiloissamme istuinpaikkoja 20–40 hengelle. Kalusteina vanhat antiikkiset huonekalut, jonka vuoksi vain osa pöydistä on kooltaan muokattavissa. Tiloista löytyy piano sekä pieni äänentoistokaiutin sekä tarvittaessa 45” tv tai videotykki hdmi -johdolla.

Kamari

Istuinpaikkoja 8-10 hengelle. Kamari yhdistyy leveillä pariovilla piano- ja takkahuoneeseen. Kamari muokattavissa joko ruokailuun ja kahvitteluun sopivaksi tai olohuonemaiseksi seurustelutilaksi matalammalla sohvapöydällä. Kamarissa pelejä, piirustustarvikkeita ja lukemista lapsille.

Tarjoiluhuone

Keittiön välittömässä läheisyydessä, tarvittaessa suljettavissa muista juhlatiloista pariovilla. Noutopöytä sekä kaksi apupöytää esimerkiksi astioille, juomille tai jälkiruuille. 50-60 hengen tilaisuuksissa huoneen muokkauksella tarjoilutilan lisäksi istuinpaikkoja 6 hengelle.

Keittiö

Täysin uudistettu, runsaasti laskutilaa sisältävä keittiö toimii esillepanokeittiönä (ei ruuanvalmistus). Varusteena mm. 2 x jääkaappi, uuni, induktioliesi, mikro, tiskikone, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto (kahvikupit, ruokalautaset, aterimet, juoma-, viini- ja shampanjalasit) 50 hengelle.

WC

Täysin remontoitu wc tila lattialämmityksellä.