Juhlat ja tapahtumat

Villa Kanttorilan kartanohenkiset upeat puitteet ovat vain sinun käytössäsi tärkeänä päivänäsi. Järjestä onnistuneet häät, ristiäiset, muistotilaisuus, juhlat ja merkkipäivät tai yritystilaisuus!

Tervetuloa viehättävään Villa Kanttorilaan!

Villa Kanttorilan välittömässä läheisyydessä on runsaasti paikoitustilaa ajoneuvoille.

 

Pysäköinti Villa Kanttorilan pihassa ei ole mahdollista, lukuunottamatta invapysäköintiä yhdelle ajoneuvolle. Autot on mahdollista jättää Lopen kirkon ylä tai alaparkkipaikoille tai virastotalon parkkipaikoille tai Kirkkorinteen (Villa Kanttorilan alapuolella) sijaitsevan tien varteen. Huomioithan ystävällisesti, että jätämme tilan myös muille parkkialueiden sekä tien käyttäjille ja mahdollisille hälytysajoneuvoille.

Meillä vietät:

Häät

Juuri kunnostetut juhlavat tilat luovat upeat puitteet tärkeälle päivällenne. Aivan vieressä sijaitsevasta Lopen kirkosta on vain lyhyt kävelymatka juhlapaikalle. Suojaisa pihapiiri tarjoaa kauniin ympäristön juhlillesi. Yhteistyökumppaneidemme kautta saat tilattua juhliisi herkulliset tarjottavat ja kauniit kukka-asetelmat.

Upea historiallinen miljöö tarjoaa useita mahdollisuuksia hääkuvien ottamiseen. Tervetuloa viettämään ikimuistoista päivää Villa Kanttorilan romanttiseen tunnelmaan.

Ristiäiset

Villa Kanttorilan tunnelmallisessa ympäristössä järjestät kauniit pienen ihmisen ensimmäiset juhlat. Viereisestä kirkosta tai kotoasi on helppo siirtyä kävellen juhlapaikalle.

Herkulliset tarjottavat ja kauniit kukkakimput saat tilattua kätevästi yhteistyökumppaneidemme kautta

Muistotilaisuus

Vanhaa kunnioittaen kunnostetut tilat tarjoavat arvokkaan tunnelman muistotilaisuudelle. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat siunauskappeli ja kirkko helpottavat siirtymistä muistotilaisuuteen.

Kauniit kukka-asetelmat ja juhlavat tarjottavat saat tilattua helposti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Juhlat ja merkkipäivät

Villa Kanttorilassa vietät niin letkeät syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat kuin ikimuistoiset sukujuhlatkin. Kulttuurihistoriallinen miljöö luo ainutlaatuisen tunnelman juhliisi.

Erityisesti kesäaikaan voit hyödyntää myös kaunista pihapiiriä esimerkiksi kuvien ottamiseen. Halutessasi voit tilata juhlavat tarjottavat ja kukkakoristeet yhteistyökumppaneidemme kautta.

Kokoukset

Tyylikkäästi remontoidut tilat luovat rauhallisen ja kätevästi toimivan ympäristön kokousten järjestämiseen. Yhteistyökumppaneidemme kautta tilatut paikalliset suolaiset ja makeat tarjoilut kruunaavat onnistuneen kokouksen.

Yritysjuhlat ja muut tapahtumat

Villa Kanttorilan historiallinen miljöö luo erinomaiset puitteet esimerkiksi yrityksen kesäjuhlien, virkistyspäivän tai iltajuhlien viettoon.

Herkulliset suolaiset ja makeat tarjoilut saat tilattua juhliisi kätevästi yhdellä yhteydenotolla yhteistyökumppaneidemme kautta.